ThetaHealing®

You are here: Home / ThetaHealing®

Τι είναι το ThetaHealing®

Η τεχνική ThetaHealing® δημιουργήθηκε από Vianna Stibal το 1995 κατά τη διάρκεια της προσωπικής της διαδρομής που πέρασε για να αποκτήσει υγεία.

Η τεχνική ThetaHealing® είναι μια διαλογιστική τεχνική και πνευματική φιλοσοφία – δεν εστιάζει σε μια θρησκεία, αλλά τις αποδέχεται όλες – με σκοπό να έλθει πιο κοντά στο Δημιουργό.

Είναι μια μέθοδος εξάσκησης νου, σώματος και πνεύματός που σας επιτρέπει να καθαρίσετε περιοριστικές πεποιθήσεις και να ζήσετε τη ζωή με θετικές σκέψεις, αναπτύσσοντας αρετές σε όλα όσα κάνετε.

Μέσα από το διαλογισμό και την προσευχή, η τεχνική ThetaHealing® δημιουργεί ένα θετικό τρόπο ζωής.

Η τεχνική ThetaHealing® πάντα διδάσκεται για να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με τη συμβατική ιατρική.

Τι διδάσκει η τεχνική ThetaHealing®

Διδάσκει πώς να θέτετε σε λειτουργία τη δική σας φυσική διαίσθηση, βασιζόμενη στην ανιδιοτελή αγάπη του Δημιουργού Όλων Όσων Υπάρχουν να κάνει την πραγματική «δουλειά».

Μέσα από το διαλογισμό και την προσευχή, η τεχνική ThetaHealing® δημιουργεί ένα θετικό τρόπο ζωής.

Η τεχνική ThetaHealing® πάντα διδάσκεται για να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με τη συμβατική ιατρική.

Διδάσκει πώς να θέτετε σε λειτουργία τη δική σας φυσική διαίσθηση, βασιζόμενη στην ανιδιοτελή αγάπη του Δημιουργού Όλων Όσων Υπάρχουν να κάνει την πραγματική «δουλειά».

Πιστεύουμε ότι αλλάζοντας τον κύκλο των εγκεφαλικών κυμάτων μας, ώστε να συμπεριλαμβάνει την κατάσταση «θήτα», μπορούμε πραγματικά να παρακολουθήσουμε το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν να δημιουργεί στιγμιαία σωματική και συναισθηματική ευεξία.

Έχουμε δει ότι με την τεχνική ThetaHealing® οι διαισθητικές ικανότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιτευχθεί αυθόρμητη σωματική και συναισθηματική ευεξία.

Η τεχνική ThetaHealing® διδάσκεται σε περισσότερες από 27 χώρες και είναι μια από τις ταχύτερες και αποτελεσματικότερες μεθόδους θεραπείας και προσωπικής ανάπτυξης. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα τεχνικών που προάγουν την εναρμόνιση ψυχής, σώματος και νου, προσεγγίζοντας τον άνθρωπο στην ολότητά του.

Το ThetaHealing® έχει πάρει την ονομασία του από τα κύματα «Θήτα» του εγκεφάλου. Η επιστήμη έχει πλέον αποδείξει πως όταν ο εγκέφαλος βρίσκεται σε κατάσταση «Θήτα», δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να υλοποιήσουμε όλα όσα επιθυμούμε. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι περίπου το 90% των πεποιθήσεων μας λειτουργούν μέσα από το υποσυνείδητό μας, για να καταλάβουμε ότι το υποσυνείδητο είναι ουσιαστικά αυτό που ελέγχει και διαμορφώνει τη ζωή μας.

Με τη χρήση του μυϊκού ελέγχου εντοπίζονται όλες οι τραυματικές μνήμες και οι περιοριστικές πεποιθήσεις, καθώς και η έλλειψη κάποιων συναισθημάτων, όλα αυτά που στην πραγματικότητά μας εμποδίζουν να βιώσουμε χαρά και πληρότητα στη ζωή μας. Με τη μέθοδο ThetaHealing® έχουμε τη δυνατότητα να αντικαταστήσουμε περιοριστικές πεποιθήσεις με τις αντίστοιχες ωφέλιμές τους, καθώς επίσης να διδαχτούμε συναισθήματα που δεν έχουν βιωθεί ποτέ, όπως η ασφάλεια, η εμπιστοσύνη, η χαρά.

Η επιστήμη αποδεικνύει καθημερινά και αποδέχεται ότι οι αρνητικές σκέψεις προκαλούν τοξικά συναισθήματα, τα οποία οδηγούν στην ασθένεια. Η αυξανόμενη ανάγκη για την εύρεση τρόπων, με τους οποίους μπορεί να αλλάξει η σχέση σώματος – νου, προκειμένου να δημιουργηθεί η τέλεια υγεία, καθιστά το ThetaHealing® κορυφαία μέθοδο. Λειτουργεί μέσα από το Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης, δηλαδή της ανιδιοτελούς αγάπης και της ενέργειας ‘Ολων Όσων Υπάρχουν. Εργάζεται με τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματα, προσεγγίζοντάς τα και στα τέσσερα επίπεδα: το βασικό, το γενετικό, το ιστορικό και το ψυχικό.

Συνεδρίες ThetaHealing®

Αν αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής σας (προσωπική, συντροφική, επαγγελματική , αν έχετε οποιασδήποτε μορφής ασθένεια, αν έχετε μπλοκαρίσματα στην αφθονία σας (οικονομική, συναισθηματική) μέσα σε μία συνεδρία (60-120 λεπτά ανάλογα) μια προσωπική συνεδρία μαζί μας μπορεί να σας αλλάξει την ζωή.

Η θεραπευτική αυτή τεχνική είναι γρήγορη, αποτελεσματική και άμεση (δεν είναι χρονοβόρα και ούτε χρόνια ) , πολλές φορές με την πρώτη συνεδρία φοβίες, αλλεργίες , κρίσεις πανικού, θέματα αφθονίας και υλοποίησης , συντροφικής ψυχής επιλύονται.

Επικοινωνήστε μαζί μας με την φόρμα επικοινωνίας μας ή με το τηλέφωνο: 2310-477530 για να κλείσουμε μία.

Το Τhetahealing® βασίζεται στις αρχές της κβαντικής φυσικής , οπότε μια θεραπεία δεν περιορίζεται χωροχρονικά και μπορεί να γίνει εξίσου αποτελεσματικά και από οποιαδήποτε απόσταση ανα τον κόσμο.

Αν είστε μακριά μπορείτε να ζητήσετε μια συνεδρία μέσω  skype ώστε να υπάρχει και οπτική επαφή για την διεξαγωγή του μυικού ελέγχου.

Μαζί με την ανθρώπινη εξέλιξη σαν είδος εξελίσσονται φυσικά και όλα τα ζωάκια (θα ήταν ακρως εγωϊστικό να λέγαμε ότι η εξέλιξη του πλανήτη και της ζωής πάνω σε αυτόν γίνεται μόνο στο ανθρώπινο είδος)

Όσοι έχετε ζωάκια που ασθενούν ή νιώθετε ότι έχετε κάποιο μπλοκάρισμα στις σχέσεις μπορείτε να κλείσετε μια συνεδρία για το ζωάκι σας μαζί μας.

Η συνεδρία φυσικά γίνεται με τον ανώτερο εαυτό του ζώου γιατί δεν μπορεί να υπάρξει (ακόμη) λεκτική επικοινωνία, αν και οι επιστήμονες πλέον αναγνωρίζουν ότι τα σκυλιά μπορούν να εκπαιδευτούν και να καταλαβαίνουν περίπου 100 και περισσότερες λέξεις, όσοι έχετε κατοικίδια σίγουρα το αναγνωρίζετε στην επικοινωνία σας πλέον μαζί τους.

Καλέστε μας για μια συνεδρία στα ζωάκια σας, η συνεδρία δεν ξεπερνάει συνήθως τα 30 λεπτά αν και πολλές φορές χρειάζεται συνεδρία και ο ‘ιδιοκτήτης’ του ζώου.

Μπορείτε να μας καλέσετε στους  χώρους σας (κατοικίες, γραφεία, χωράφια ) για να κάνουμε έναν ενεργειακό ‘καθαρισμό’ στον χώρο σας από οποιεσδήποτε δυσαρμονικές ενέργειες , πνεύματα , έκτπωτα κλπ

Μπορούμε με τις ενσταλλάξεις εργασιών να ενσταλλάξουμε διάφορες ποιότητες και γνώσεις στα αντικείμενα , στα πατώματα, παράθυρα, πόρτες του χώρου σας ώστε όποιος εισέρχεται στον χώρο σας να νιώθει πχ, ασφάλεια, γαλήνη, φιλοξενία, ζεστασιά , αφθονία, χαρά κλπ

Αν μπαίνετε σε έναν χώρο και νιώθετε κάπως ‘άβολα’ σαν να έχει αρνητική ενέργεια ή αν διαισθάνεστε ότι υπάρχει κάποια δυσαρμονία στον χώρο σας ενεργειακή, μπορούμε να το εξισοροπήσουμε για σας.