Το Ταξίδι της Αφύπνισης

Designed by Freepik

Εκείνη την στιγμή που θα αρχίσεις να ‘ξυπνάς’ από την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού μέσα από τα βιβλία και το διάβασμα, καθώς ακούς εμπνευστές δασκάλους, life coaches και ανθρώπους που ήδη περπατούν το μονοπάτι του πνευματισμού και της εσωτερικής αφύπνισης στην ενότητα· θα συνειδητοποίησεις ότι μόλις έπιασες ‘δουλειά’ με πλήρη ωράριο και όχι ημιαπασχόληση.
Έτσι ξυπνάς και ‘πρέπει’ να διαλογίζεσαι για μια ώρα, πρέπει να αλλάξεις διατροφή. Αρχίζεις να αλλάζεις παρέες, καθαρίζεις ολημερίς και ολονύκτις το κάρμα σου.
Μετά μένουν όλες εκείνες οι πεποιθήσεις που ‘πρέπει’ να σκάψεις να βρεις, να ξανά σκάψεις αν δεν έφτασες στον ‘πάτο’ που φαντάζει άπατο και ίσως να είναι.
Μετά καθάρισε όλες τις φοβίες, αμφιβολίες, αμφισβήτηση, κριτική, τραύματα από την οικογένεια, προβολές, όρκους, προηγούμενες ζωές. DNA και προγόνους… Και η ιστορία συνεχίζεται!
Και μην ξεχνάς όλα αυτά τα κάνεις καθώς γυρνάς γύρω από τον άξονά σου με σωστή φορά!
Ακόμη αναρωτιέσαι γιατί νιώθεις κουρασμένος, άχρηστος, ανάξιος;
Και κάπου εκεί θέλεις να τα παρατήσεις όλα!

Μήπως ξεχνάς όμως ότι ήδη είσαι ΕΚΕΙ που θέλεις να φτάσεις; Ότι ήδη είσαι ΤΕΛΕΙΟΣ και ήδη η ψυχή σου είναι ΣΩΣΜΕΝΗ, απλά το μυαλό σου δεν το θυμάται.

Αν είσαι ΘΕΟΣ και το θυμήθηκες γιατί εξακολουθείς να θέλεις να ζεις σαν θνητός και να προσπαθείς να θυμηθείς πως να γίνεις ΘΕΟΣ;
Γιατί πρέπει να προσπαθείς τόσο πολύ με όλα (σκέψου θετικά, γράψε, σκάψε, διαλογίσου, κάνε παρέα με άλλους που προσπαθούν να είναι θεοί, καλοί και νιώθε μόνο αγάπη 🤣);
Μήπως τελικά γνωρίζεις πως ήδη είσαι θεός που προσπαθεί να γίνει άνθρωπος;
Για να ξεχάσει πως είναι ο θεός;
Να σου ρίξει λίγο την ευθύνη να ξεκουραστεί για λίγο και να κρυφτεί από τον εαυτό του;

Άνθρωπε μου εσύ:

  • Δεν γνώριζες ότι αξίζεις όταν γεννήθηκες;
  • Δεν ήσουν μόνο αγάπη ;
  • Δεν εμπιστευόσουν τυφλά (λες και είχες επιλογή) τον θεό και τη θέα που σε γέννησαν ;
  • Τι έμαθες λοιπόν μέσα από το να τα ξεχάσεις ;
  • Και γιατί πρέπει να προσπαθείς τόσο να θυμηθείς αυτό που ΕΙΣΑΙ;
  • Ποιος σου το είπε όλο αυτό;
  • Ποιος κερδίζει από την δίκη σου αμνησία;

Σίγουρα όχι ο θεός που ήθελε να ξεχάσει τη θεϊκότητά του.
Όλα μα ΟΛΑ (πεποιθήσεις, προβολές, τραύματα κλπ) είναι υπαρκτά και μέσα στο παιχνίδι της ενθύμησης όπως ακριβώς είναι και μέσα στο παιχνίδι της ζωής.
Θυμήσου πως όλα τα νομίσματα έχουν δυο πλευρές.
Είσαι υπέροχος και στις δυο εκφράσεις σου: Θεός και Άνθρωπος

Σ’ αγαπώ χαζούλη μου!!!

********************
Μπορείς να συνεχίσεις να κυνηγάς την ουρά σου & τις πεποιθήσεις σου γύρω γύρω. Να ψάχνεις, να σκάβεις, να κοιτάς συνεχώς πίσω σου και να αναρωτιέσαι τι κανείς λάθος στην προσπάθεια σου να αφυπνιστείς.
Αντιθέτως, μπορείς να βάλεις μπροστά την Καρδιά του μικρού παιδιού και την Σοφία του ενήλικα και να είσαι ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ!

Μπορείς να αποδέχεσαι τα συναισθήματα σου και να τους λες:

«Σας νιώθω και σας ευχαριστώ που με κρατάτε στην ενθύμηση και ευθυγράμμιση με τον Ανώτερό μου Εαυτό»

Ταυτόχρονα, μην ξεχνάς να ακολουθείς μονάχα αυτό που σου δίνει μια ανάλαφρη ελαφρότητα του ΕΙΝΑΙ σου, τη χαρά και την παιχνιδιάρικη διάθεση με ευγνωμοσύνη που έτσι κι αλλιώς πηγάζει μέσα από τα προηγούμενα, πηγαία μαζί με την αγάπη που ήδη υπάρχει και την θεϊκή χάρη που μας τη γειώνει!