You are here: Home / Manifesting 2020 | The Infinite Being Edition

MANIFESTING 2020
THE INFINITE BEING EDITION

Αλήθεια, έχεις σκεφτεί ότι ήδη είσαι ο δημιουργός της πραγματικότητάς σου;

Φέρε στο μυαλό σου μία στιγμή που ζητησες κάτι ξεκάθαρα και με ακρίβεια και απλά συνέβη. Ίσως τόσο άμεσα που χρειάστηκε να πάρεις τον χρόνο σου για να το συνειδητοποιήσεις. Άλλες φορές εκεί που απογοητεύτηκες και σταμάτησες να ελπίζεις, ξαφνικά σε βρήκε κάτι που είχες ευχηθεί πριν χρόνια.

Ενδιαφέρον, έτσι; Φαντάσου τώρα η διαδικασία του να ζητάς κάτι και αυτό να συμβαίνει, ας πούμε κατά τύχη, να γίνει η φυσική σου κατάσταση για το 2020 (κι όχι μόνο).

ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Manifesting του Somanous by Anastasia επιστρέφει για να δημιουργήσουμε το έτος μας με ευκολία και χάρη.

Επόμενη Στάση: 2020! 

 

Δύο ημέρες ειδικά αφιερωμένες στο να:

θέσουμε σωστά τους στόχους που θέλουμε να επιτύχουμε μέσα στο νέο έτος.

βάλουμε τις κατάλληλες βάσεις μέσα από τις συνήθειες και την προσαρμογή μίας καθημερινότητας που θα δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος και περιβάλλον για να σπείρουμε στόχους και αλλαγές που θα ανθίσουν.

πάρουμε ιδέες και έμπνευση που θα μας βοηθήσουν να πιστέψουμε στον εαυτό μας και την πηγαία δύναμη που έχουμε μέσα μας ως Δημιουργοί της Ζωής μας.

καθαρίσουμε ενεργειακά κάθε πεποίθηση και τραυματική εμπειρία που μας περιορίζει από το να κάνουμε τα επόμενα βήματα προς το μέρος που θέλουμε να πάμε.

ενσταλάξουμε συναισθήματα και θετικές δηλώσεις που θα επαναπρογραμματίσουν το υποσυνείδητό μας και θα δώσουν την κατάλληλη τροφή για να γίνει αυτό το πολυπόθητο κβαντικό άλμα στη νέα μας πραγματικότητα: Εκεί όπου υλοποιούμε και ζούμε την πραγματικότητά μας ως το Απεριόριστο Ον που είμαστε.

ΘΕΜΑΤΙΚΗ 2020:

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΟΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ

Αλήθεια, επιλέγουμε συνειδητά  μέσα από το μενού του απείρου ή μήπως μέσα από το περιορισμένο μενού της ανάγκης για επιβίωση;

Ήρθε η ώρα να κατανοήσουμε γιατί δεν έχουμε ακόμη αυτά τα οποία δεν επιθυμούμε:

 • χαρά,

 • ελευθερία,

 • ευτυχία,

 • υγεία,

 • αγάπη,

 • χρήματα,

 • συντροφική σχέση.

και γιατί μόνο η αλλαγή των περιοριστικών μας πεποιθήσεων από μόνη της δε δουλεύει και δεν είναι αρκετή.

Στόχος μας μέσα από αυτό το 2ήμερο είναι να φύγουμε έχοντας ως τους πιο ισχυρούς μας συμμάχους όλα όσα μέχρι σήμερα μας σταματούσαν και ήταν ενάντιά μας σε κάθε αλλαγή. Πάμε να απελευθερώσουμε κάθε εμπόδιο που είναι κατάλληλο και να περάσουμε στο 2020 μέσα από το δονητικό επίπεδο του Infinite Being!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MANIFESTING 2020

ΗΜΕΡΑ 1Η: ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΧΩΝ

Καθαρισμός πεποιθήσεων και συναισθημάτων που μας περιορίζουν και επηρεάζουν τις υλοποιήσεις μας.

Γιατί μόνο αυτό δεν είναι αρκετό; Τι θα κάνει τη διαφορά το 2020;

Ενεργοποίηση των συχνοτήτων που θα ευνοήσουν τις υλοποιήσεις μας.

 • DNA activation

 • Ενεργοποίηση γονιδίου αφθονίας,

 • Αποκοπή από την συλλογική συνειδητοτητα έλλειψης – φτώχειας.

Ασκήσεις υλοποίησης σε συνεργασία με το εσωτερικό μας παιδί και το αγγελικό βασίλειο.

Καθορισμός ξεκαθαρων νέων στόχων.

Οι συνήθειες που κάνουν τη διαφορά στην υλοποίηση. Τροφοδότησε σωστά τους στόχους σου μέσα από το κατάλληλο περιβάλλον. Υγιείς συνήθειες που θα σε βοηθήσουν:

 • Στην οικονομική οργάνωση και τον προγραμματισμό.

 • Να δημιουργήσεις ένα καθημερινό πρόγραμμα που θα ευνοήσει το ετήσιό σου πλάνο, με σκοπό να μην τρέχεις τελευταία στιγμή να υλοποιήσεις στόχους. 😉

 • Tips & Tricks για να διατηρήσεις το καθημερινό πρόγραμμα που εξυπηρετεί εσένα καλύτερα με τον ίδιο ενθουσιασμό, όλον τον χρόνο.

 • Οι 12 πρώτες ημέρες του χρόνου: Ποιες συνήθειες να υιοθετήσω σε αυτές τις πρώτες ημέρες που καθορίζουν την πορεία ολόκληρου του έτους;

Η μοναδικότητά σου είναι η πηγή της Οικονομικής σου Αφθονίας: Μάθε πως αυτό που πραγματικά είσαι μπορεί να γίνει το Ανταγωνιστικό σου Πλεονέκτημα, αλλά και πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση, όποια κι αν είναι η θέση εργασίας σου στην αγορά.

Και φυσικά η αγαπημένη ενεργοποίηση ημερολογίου από την Αναστασία Κουτσουρά, μέσα από το υπέροχο δυνατό πεδίο που θα συνδημιουργήσουμε όλοι μαζί για μία ακόμη χρονιά!

ΗΜΕΡΑ 2Η: ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΜΕ ΒΑΘΥΤΕΡΑ KAI ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

Η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη σε όσους θέλουν να εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο στον καθαρισμό των περιορισμών τους. Επιπρόσθετα, περιλαμβάνει ενεργοποίηση και ασκήσεις επικεντρωμένες στο κομμάτι των χρημάτων καθώς και τους κωδικούς ενεργοποίησης της αυταξίας μας. Αυταξία και Αφθονία πάνε πακέτο άλλωστε. 😉

Γιατί δεν είμαι ακόμα πλούσιος; Αλήθεια, τι σημαίνει για εμένα το να είμαι πλούσιος; 

Είσαι έτοιμος να έχεις όλα τα πλούτη, τα χρήματα και την αφθονία που τόσο επιθυμείς στιγμιαία και μέσα από την έκφραση της Θεϊκής αρχής ότι όλα έχουν ήδη γίνει ΤΩΡΑ;

Μέσα από ασκήσεις και διαλογισμούς ειδικά αφιερωμένους στην οικονομική αφθονία θα κάνουμε ριζικούς καθαρισμούς και ενεργοποιήσεις προσαρμοσμένες στο δυναμικό και τις ανάγκες της ομάδας που θα δημιουργηθεί.

Ο σκοπός μας είναι η πλήρης αποταύτιση από κάθε γενετική και συλλογική δέσμευση και περιορισμό και φυσικά η ενεργοποίηση που θα μας αναγάγει σε Μαγνήτη Χρημάτων και Αφθονίας.

THE VERY IMPORTANT BEING CLUB

Με τη συμμετοχή σου και στις δύο ημέρες του Manifesting 2020 αποκτάς πρόσβαση δωρεάν στο Facebook Group που θα δημιουργήσουμε καθώς και όσα έχουμε ετοιμάσει για αυτό: 

 • 5 μηνιαία ομαδικά Facebook Lives κατά τη διάρκεια των οποίων θα καθαρίσουμε όλα τα μπλοκαρίσματα που βγαίνουν στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια των πρώτων 5 μηνών του 2020.

 • Διαλογισμούς και ενεργοποιήσεις για το 2020.

 • Stronger as a Team: Έχει αποδειχθεί ότι η συμμετοχή σε μία κοινότητα με κοινό σκοπό ευνοεί το τελικό αποτέλεσμα μίας προσπάθειας. Πάμε να απογειώσουμε όλοι μαζί τη δική μας για ένα 2020 που τα σπάει!

 • Καθοδήγηση και Coaching από την Αναστασία Κουτσουρα και τη Φωτεινή Βαβίτσα αναφορικά με:

 • Το σκοπό της ζωής μας.

 • Την υιοθέτηση συνηθειών και του κατάλληλου Solution Focused Mindset. Κάθε πρόκληση παρουσιάζεται για να επικεντρωθούμε στην καταλληλότητα και την επίλυσή της.

 • You as a Business: Είτε είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, υπάλληλος, ή ερασιτέχνης έχεις κάτι που προσφέρεις στον κόσμο. Μάθε πως να το προωθείς σωστά στην πιο ευνοούμενη εποχή. Αυτή του Διαδικτύου και των Κοινωνικών Δικτύων που διανύουμε.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου | 10:00 – 19:00

Βασικός Καθαρισμός και Ενεργοποίηση Ημερολογίων

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου | 10:00 – 18:00

The Infinite Being Special Day

Τοποθεσία

Somanous by Anastasia, εντός του Πολυχώρου Nodo Junior

ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Περιλαμβάνει τη συμμετοχή για το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στον Βασικό Καθαρισμό και την Ενεργοποίηση των Ημερολογίων.

Τιμή: 145 ευρώ* + Φ.Π.Α. 24%

*Για την επιβεβαίωση της θέσης σας χρειάζεται προκαταβολή του ποσού των 60€ ενώ η εξόφληση μπορεί να γίνει την ημέρα του σεμιναρίου. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε το email που θα λάβετε μετά τη συμπλήρωση της φόρμας που βρίσκεται στο τέλος της σελίδας.

THE V.I.B. SPECIAL

Περιλαμβάνει:

Τη συμμετοχή για το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στον Βασικό Καθαρισμό και την Ενεργοποίηση των Ημερολογίων.

Τη Συμμετοχή για την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και το Infinite Being Special.

Τη Συμμετοχή στο Very Important Being Club.

Τιμή: 245 ευρώ* + Φ.Π.Α. 24%

ΟΜΑΔΑ MANIFESTING 2020

Αναστασία Κουτσουρά | Your Infinite Being Master

Well Being Intuitive Coach | ThetaHealingⓇ MASTER Instructor | Metaphysical Anatomy Practitioner & Instructor

Μάθετε Περισσότερα

Φωτεινή Βαβίτσα | Your Healthy Habits Enthusiast

Οικονομολόγος | Experiential Educator

Μάθετε Περισσότερα

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ;

Εξασφαλίστε σήμερα τη Θέση σας: