Είναι το ΕΓΩ σου που θέλει πάντοτε να έχει έχει δίκιο.

Ιt is your E.G.O (Edging God Out) that always needs to be RIGHT!

Είναι το ΕΓΩ σου που θέλει πάντοτε να έχει έχει δίκιο.

Είναι το ΕΓΩ σου που νιώθει αδικημένο.

Δεν είσαι το ΕΓΩ σου, ΕΙΣΑΙ κάτι ακόμη πιο σημαντικό, ΕΙΣΑΙ η ίδια η θεϊκή συνειδητότητα, ΕΙΣΑΙ το δώρο που έκανε ο δημιουργός – Θεός στον εαυτό του.

ΕΙΣΑΙ η συντροφιά του ΘΕΟΥ για να μην είναι ΜΟΝΟΣ.

Μέσα σου βαθιά πολλές φορές νιώθεις ένα ‘κενό’.

είναι το γνωστό κενό που νιώθεις στο κέντρο του στήθους σου, κάποιες φορές νιώθεις πως  ξεκινάει από το κεφάλι πάει στην  καρδιά & στο στομάχι σαν κάθετος άξονας.

Το κενό αυτό δεν είναι παρά το <χωράφι> μέσα στο οποίο ο ίδιος ο δημιουργός μας φύτεψε τον  ‘σπόρο’ της επιθυμίας της ψυχής να επιστρέψει πίσω στην εστία , στην ενότητα, στην αγάπη από όπου πηγάζει.

Το ‘κενό’ θα σε οδηγήσει να ψάξεις μέσα σου για να βρεις  τις εσωτερικές πηγές, τα χαρίσματα  , να θυμηθείς την γνώση ,  που σου εμφύτευσε ο δημιουργός για να σου θυμίζει να κοιτάξεις μέσα σου και να ενθυμηθείς την ‘διαδρομή ‘ από το μυαλό προς την καρδιά γιατί εκεί είναι η πύλη για να ενωθείς και πάλι με την εστία.

Η καλοσύνη λοιπόν είναι μία απο τις αρετές του Δημιουργού μας , όταν είμαστε καλοί ο ένας με τον άλλον οδηγούμαστε μέσα από την καλοσύνη στην κατανόηση ,  οδηγούμαστε στην συγχώρεση , στην συντροφικότητα που τόσο επιθυμεί η ψυχή μας και ο ίδιος ο δημιουργός μας .

Αν δεν επιθυμείς την μοναξιά,

Αν φοβάσαι να είσαι ΜΟΝΟΣ,

μην επιτρέπεις στο ΕΓΩ σου να κάνει τα πάντα να σε κρατάει μόνο και διαχωρισμένο από την ολότητα που ΕΙΣΑΙ.

Κάθε φορά λοιπόν που έχεις την ανάγκη να έχεις δίκιο δοκίμασε αντ’αυτού να έχεις καλοσύνη. Ακόμη και αν δεν συμφωνείς με τον απέναντι σου δοκίμασε απλά να είσαι ΚΑΛΟΣ και όχι να θέλεις να έχεις ΔΙΚΙΟ.

Έτσι μιλούν και μας ενώνουν οι καρδιές.

Έτσι οι καρδιές μας ενώνονται με την καρδιά της μητέρας γης και την καρδιά του πατέρα ουρανού.

Έτσι οι καρδιές μας,  μας βγάζουν από την εγωϊκη αγάπη , την  απομόνωση και ψευτοΑσφάλεια του ΕΓΩ και μας οδηγούν με την αληθινή άνευ όρων αγάπη και ασφάλεια στην ΕΣΤΙΑ.

 

 Κάνε την αρχή: