Υπάρχει σύντομος δρόμος για τη “Φώτιση”?

Το δώρο της “ενθύμισης” ήταν αυτό που χαρίσαμε στον εαυτό μας πριν ενσαρκωθούμε ώστε να έχουμε μέσα μας τον ‘χάρτη΄ που θα μας οδηγήσει πίσω στην πηγή , στην ολότητα στην συνειδητότητα του ΕΝΟΣ και της αγάπης.
Η φώτιση δεν συμβαίνει ΄απλά΄ αλλά και είναι ό,τι πιο ΑΠΛΟ γιατί είναι μέσα στην φύση μας να αποκαλύψουμε το μεγαλείο μας ως ενσαρκωμένοι θεοί.
Είναι ό,τι πιο απλό γιατί μέσα σου έχεις όλες τις πηγές και όλα τα εργαλεία ώστε να επιλέξεις αν θα επιτρέψεις στην διαδικασία να γίνει μέσα στην ροή, με ευκολία και χαρά καθώς υπάρχεις και ζεις καθημερινά ή αν θα αντισταθείς σε αυτή και μέσα απο την αντίσταση την βιώσεις επίπονα , με δυσκολίες και προκλήσεις.
Η πρό(σ)κληση μπορεί  να βιώνετε αργά και βασανιστικά ή με επίγνωση μέσα από την συνειδητότητα της ενθύμισης χωρίς αντιστάσεις με αποδοχή και παράδοση της αντίστασης του ΕΓΩ στην ροή της εξέλιξης και ενθύμισης.
Όλα μα όλα είναι μέσα στο μυαλό σου και στο πως έχεις προγραμματιστεί να ‘αντιλαμβάνεσαι’ μέσα από τις σκέψεις σου την εικονική προσωπική πραγματική πραγματικότητα που εσύ βιώνεις.  Όλα όσα ζεις και βιώνεις είναι αποτέλεσμα των σκέψεων σου που γεννούν συναισθήματα και χρωματίζουν την εμπειρία σου για την ψυχή σου.
΄Ολα όσα βιώνεις νοητικά , συναισθηματικά , σωματική πόνοι, πόνοι γενικότερα , ασθένειες , τραύματα και ‘ατυχήματα’ είναι αποτέλεσμα της κάθε σου σκέψης που έχεις κρατήση για αρκετό χρόνο στο πεδίο σου και της κάθε σου λέξης που έχεις ξεστομίσει ως περιγραφή της εμπειρίας / ζωής σου.
Καθώς σκέφτεσαι και εκφράζεσαι συνεχώς δημιουργείς την πραγματικότητα σου. Πρώτα το σκέφτεσαι και μετά το πιστεύεις , μετά σου δημιουργεί το αντίστοιχο συναίσθημα και καθώς το περιγράφεις και του δίνεις ήχο (φωνή) το γειώνεις στην πραγματικότητα που βιώνεις σαν εμπειρία εξέλιξης.
Για να είσαι λοιπόν συνειδητός θα πρέπει να έχεις πλήρη συνειδητότητα και αυτοΠαρατήρηση της κάθε σου σκέψης.  Συνειδητός μέσα από την οπτική της ανώτερης εφυίας σου και όχι μέσα από την απλή παρατήρηση των σκέψεων που ήδη έχουν ‘γεννηθεί’ και συνειδητοποιηθεί. Θα συντονιστείς με αυτή την ανώτερη πιο λεπτοφυής εφυία όταν βγεις από τον επι-κρτικό  νοητικό μηχανισμό σου και αντικαταστής αυτό τον μηχανισμό με την διάκριση.
Όταν απλά διακρίνεις τις σκέψεις σου και δεν είσαι επικριτικός με τον εαυτό σου, συντονίζεσαι με τον σοφό ανώτερο εαυτό σου και τότε θα ακολουθήσει ο εκφρασμένος λόγος αυτΑγάπης και αυτοΑποδοχής όταν τον λόγο τον συνοδέψεις με πράξεις αυτΑγάπης και αυτοΑποδοχής τότε θα το δεις να γειώνεται σε κάθε εκφρασμένη και γειωμένη πτυχή σου.
Είμαστε ευλογημένοι που ζούμε στον ιερό αυτό πλανήτη αυτές τις ‘εποχές’ που η Γη περνάει στην 5η διάσταση.
Δεν υπάρχει λοιπόν αγαπητή μου θεϊκή σπίθα σύντομος δρόμος για την φώτιση γιατί είναι μια διαδικασία εξέλιξης, θα κερδίσεις αυτή την αφύπνιση μέσα από την συνειδητοποίηση της κάθε σου σκέψης, καθώς παρατηρείς της κάθε σου σκέψη εν τη γενέσει της.
Εσύ είσαι ο μοναδικός και απολειστικός δημιουργός της δικής σου πραγματικότητας.
Χαίρομαι τόσο όταν οι πραγματικότητες μας συναντώνται μέσα από τις καρδιές μας.
Από την δική μου καρδιά στην στην δική σου όλοι μαζί ΕΝΑ με την καρδιά της γαίας και του σύμπαντος.

 Κάνε την αρχή: