Μάθετε στο μυαλό σας να εστιάζει στα θετικά!

Το μυαλό μας δεν είναι εχθρός μας απλά είναι προγραμματισμένο από το DNA και το περιβάλλον μας να “τρέχει” με αρνητικά υποσυνείδητα προγράμματα.

Το μυαλό μας δεν είναι εχθρός μας απλά είναι προγραμματισμένο από το DNA, περιβάλλον κ.λ.π. να “τρέχει” με αρνητικά υποσυνείδητα προγράμματα.
Αυτό που απλά χρειαζόμαστε είναι να βρούμε μια τεχνική, είτε είναι καθημερινός διαλογισμός, είτε είναι Reiki, είτε ThetaHealing®, είτε μέσω υπνωτισμού, υπάρχουν άπειρες εκει έξω.

Αν βάλετε πρόθεση να είστε σίγουροι ότι η συγχρονικότητα θα τεθεί σε “κίνηση” και θα σας δωθεί η καθοδήγηση.

Θα διαβάσετε ένα άρθρο, θα πέσει τυχαία το μάτι σας σε ένα βιβλίο, σε μια εικόνα. Ένας φίλος θα σας μιλήσει για κάποιον θεραπευτή, σεμινάριο ή τεχνική. Έτσι έγινε με όλους μας που ακούσαμε το κάλεσμα για την αφύπνιση.

Δε συμβαίνει κανένα θαύμα εκεί έξω που δεν έχει συμβεί πρώτα μέσα στο υποσυνείδητο σας.

Αν και δε θα το αποκαλούσα “θαύμα” πλέον, αλλά “εξέλιξη”.
Το ανθρώπινο είδος καλείται για άλλη μια φορά να “εξελιχθεί”, όπως έχει συμβεί και συμβαίνει χιλιάδες, εκατομμύρια χρόνια. Απλά δεν έχουμε τόσο παλιές καταγραφές και πληροφορίες, γιατί απλά δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες εδώ στην Γη, την 3ή υλική διάσταση. Μην φοβάστε την εξέλιξη σας, είτε αφεθείτε σε αυτήν είτε αντισταθείτε, αυτή θα γίνει.
Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για σας είναι να αφεθείτε με εμπιστοσύνη στο σύμπαν. Τόσα εκατομμύρια χρόνια εξελίσσεται η ύπαρξη και ακόμη υπάρχει. Αφεθείτε και μην δημιουργείτε εσωτερικές και εξωτερικές συγκρούσεις (μεταξύ υποσυνείδητου και συνειδητού) γιατί είναι ακριβώς αυτές που σας “αρρωσταίνουν”. Δε σας επιτρέπουν να απολαύσετε το ταξίδι ανάμεσα στην ύπαρξη και την ανυπαρξία!