You are here: Home / ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕ ΘΕΜΑ:

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Ι) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

1) Πνευματική Θεραπεία κατά κυριολεξία σημαίνει την εξωτερίκευση και μεταφορά των εναρμονισμένων ενεργειών και δυνάμεων της ψυχής !

2) Πνευματική Θεραπεία σημαίνει εξασκώ τις Ενέργειες και τις Δυνάμεις της Ψυχής!

3) Πνευματική Θεραπεία σημαίνει Γίνομαι καθαρός Αγωγός της Οντολογικής, ψυχικής και Πνευματικής Δύναμης και Συνειδητά την μεταβιβάζω στον ασθενή ( Δέκτη).

Η Πνευματική Θεραπεία αποκαθιστά την ροή των ενεργειών και των δυνάμεων στους τρείς φορείς, ώστε αυτές να απρόσκοπτα και ισόποσα.

Με αυτό τον τρόπο η ενέργεια που έχει συσσωρευτεί σε κάποιο σημείο απελευθερώνεται και ρέει ελεύθερα, ενώ παράλληλα τα σημεία που είναι αποδυναμωμένα ενδυναμώνονται

 ΙΙ) Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Ο Πνευματικός Θεραπευτής είναι αυτός που αναγνωρίζει την ομοιογένεια του πνεύματος στα πάντα: Στον εαυτό του, στον ασθενή, στην ίδια την ασθένεια, στον κόσμο που περιβάλλει.

“Πνευματικό & Ψυχικό Χειρουργείο”, Θεραπεία Φως-Λέιζερ και Θείοι Άγγελοι απο την Δεύτερη Πραγματικότητα

με τον Πνευματικό Θεραπευτή και Πνευματικό Σύμβουλο Μάριο Σιάτη

Ομαδική Θεραπεία “Πνευματικό και Ψυχικό Χειρουργείο” και Θεραπεία Φως -Λέιζερ με τον Πνευματικό Θεραπευτή και Πνευματικό Σύμβουλο Μάριο με την παρουσία των Θείων και Ιερών Αγγέλων του Φωτός από την Δεύτερη Πραγματικότητα, τους Αρχαγγέλους και τους Αναληφθέντες Μάστερς.Κατα την διάρκεια της Θεραπείας θα γίνει :

☆ Συνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό.

☆ Καθαρισμός ενεργοποίηση και εξισορρόπηση των Τσάκρα ( ενεργειακών μας κέντρων) με τους Αγγέλους θεραπευτές των Τσάκρα.

☆  Επικέντρωση στην Καρδιά

☆ Επίκληση των Αγγέλων της Δεύτερης πραγματικότητας για αναβάθμιση των κραδασμών με την Δεύτερη πραγματικότητα και θεραπεία με την συμμετοχή

και των Ιερών Θείων Αγγέλων του φωτός απο την Δεύτερη Πραγματικότητα. Ο Ανώτερος Εαυτός μας, με την βοήθεια ειδικών οντοτήτων του φωτός όπως Συμπαντικών, κοσμικών Αγγέλων και Αρχαγγέλων αλλά και τα Θεία  Όντα των Αγγέλων οι Ιεροί Αγγέλοι του Φωτός της Δεύτερη πραγματικότητας, θα μα βοηθήσουν στην θεραπεία μέσa από το Πνευματικό και  ψυχικό χειρουργείο για να θεραπεύσει τα συμπτώματα σε Νοητικό, Αστρικο-Συναισθηματικό Αιθερικό και φυσικό επίπεδο.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΦΩΣ- LASER HEALING

Ι)ΕΥΡΕΙΑ ΑΚΤΙΝΑ ΛΕΙΖΕΡ/BROAD LASER BEAM 

Που χρησιμοποιείται σε όλα τα συστήματα του Φυσικού Σώματος(Νευρικό, Λυμφατικό, Κυκλοφοριακό, Αναπνευστικό,Πεπτικό, Ενδοκρινικό, Σκελετικό, Μυικό..)
συμπεριλαμβανομένου όλων των κυττάρων και ηλεκτρονίων σκανάροντας, καθαρίζοντας απελευθερώνοντας,  μετουσιώνοντας και ανοικοδομώντας.

II)ΛΕΠΤΗ ΑΚΤΙΝΑ ΛΕΙΖΕΡ/FINE POINT LASER BEAM 

Αφαιρεί όγκους, επικεντρωμένες φλεγμονές, ουλές….

Αυτή η μέθοδος γεμίζει επίσης με τελειότητα το φυσικό σύστημα όπως και όλα τα Λεπτοφυή Σώματα.

Θεραπεύοντας αυτά τα σώματα απελευθερώνονται παλιές σκεπτομορφές, συνήθειες, συστήματα πεποιθήσεων και νέα μοτίβα σταθεροποιούνται και σφραγίζονται ενεργειακά απο την Χρυσή Χριστική Ενέργεια.

To DNA ενεργοποιείται επίσης πλήρως και κωδικοποιείται για να επιτρέψει στο σώμα να γίνει τελικά ένα Σώμα Φωτός ( Αναζωογόνηση).

Αυτή η διαδικασία “Φωτός” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εαυτό και για άλλους , παρόντες ή απόντες,για μεταμοσχεύσεις, θεραπεία της γής, κολλητικές ασθένειες ( συμπεριλαμβανομένων παλιών και μελλοντικών γενεών).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ημερομηνία & Ώρα

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

18:00 – 21:30

Τοποθεσία

Somanous by Anastasia

(Εντός του Πολυχώρου Nodo Junior)

Τιμή Σεμιναρίου

55 ευρώ / Συμμετοχή

(Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%)

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

 Μάριος Σιάτης

Μάριος Σιάτης

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Μάριος, μετά απο πολύ σκληρή Πνευματική εργασία τα τελευταία 13 χρόνια και μέσα απο την σκληρή εργασία για προσωπική αφύπνιση και ανάπτυξη, σήμερα έχει τοποθετήσει τον εαυτό του ολοκληρωτικά ως ένας Πνευματικός Θεραπευτής και Πνευματικός Σύμβουλος, βοηθώντας έτσι τον συνάνθρωπο του να βρει τον δρόμο προς την Πνευματική του αφύπνιση , αλλά και μέσα απο τις εναλλακτικές ενεργειακές Θεραπείες να είναι σε θέση να φέρει την ολική αρμονία σε πάρα πολλούς συνανθρώπους του που πέρασαν αλλά και περνούν εμπειρίες δυσαρμονίας σε σωματικό αλλά και Πνευματικό επίπεδο άσχετα με ποιο είναι το σύμπτωμα , βρίσκοντας πρώτα την αιτία του κάθε προβλήματος και μετά την θεραπεία του συμπτώματος στο σώμα επιφέροντας έτσι ισορροπία και αρμονία σε Νοητικό, Συναισθηματικό και φυσικό/Σωματικό επίπεδο.

Είναι Μάστερ & Δάσκαλος στα ακόλουθα συστήματα Θεραπείας: Ουσούι Ρεικι/ Usui Reiki *Καρούνα Ρεικι/ Karuna Reiki *Σαμπάλλα Πολυδιάστατη Θεραπεία/ Samballa Multidimensional Healing * Magnified Healing * Light Healig (Laser Healing) Master Practitioner *Μάστερ-Δάσκαλος στο Shaman Healing Munay-ki, Πνευματικό Χειρουργείο/ Spiritual Surgery για άτομα/ Individuals & Ομάδες/Groups * Αγγελική Θεραπευτική * The Board of Angels. Είναι ο εμπνευστής του Πνευματικού Θεραπευτικού Κέντρου “The City of Shamballa”, και Διοργανώνει Σεμινάρια Ουσούι Ρέικι, Καρούνα Ρεικι, Σαμπάλλα πολυδιάστατη Θεραπεία, Magnified Healing, Διαλογισμούς, Διαλέξεις, Βιωματικά Εργαστήρια.

Εξασφαλίστε σήμερα τη Θέση σας: