You are here: Home / ThetaHealing® / Εκπαιδευτικά Σεμινάρια ThetaHealing®

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια ThetaHealing®

Γνωρίστε το ThetaHealing®

To ThetaHealing® είναι μια τεχνική διαλογισμού που αποδεδειγμένα μέσω μετρήσεων φέρνει τον εγκέφαλο μας πολύ εύκολα και γρήγορα σε (2-3 λεπτά) στις εγκεφαλικές συχνότητες «Θήτα», 4-7κύκλων/δευτερόλεπτο.

Με αυτόν τον τρόπο συνδεόμαστε με τον Δημιουργό όλων όσων υπάρχουν, ή την Πηγή. Με βάση την κβαντική φυσική αναφερόμαστε στα λεγόμενα quark, strings και ακόμη πιο κβαντικά την ενέργεια του ίδιου του Δημιουργού των Πάντων.

Τα κύματα θήτα είναι η κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης και σε αυτή την κατάσταση μπορούμε να έχουμε εύκολη, ασφαλή και γρήγορη πρόσβαση στο υποσυνείδητο μας και να αναπτύξουμε τις διαισθητικές μας ικανότητες.

Δεν αναφέρεται σε καμία θρησκεία. Η Ιδρύτρια της τεχνικής Vianna Stibal εδώ και 20 χρόνια αφότου αυτοθεραπεύτηκε η ίδια από ανίατη ασθένεια, έχει θεραπεύσει χιλιάδες ανθρώπους. Aντίστοιχα, εκπαιδεύει ανά τον κόσμο εκατομμύρια ανθρώπους στην τεχνική ThetaHealing® και το όραμα της είναι όλη η Γη να αφυπνιστεί πολύ πιο γρήγορα. Ο άνθρωπος να να εξελιχθεί στο ύψιστο δυναμικό και να μάθει να ζει χωρίς φόβο, μέσα στην αγάπη και σε σύνδεση με την πηγή του, τον ίδιο τον Δημιουργό μας, την ίδια την Δημιουργία!

Το ΤhetaΗealing® είναι ο σύντομος δρόμος προς την φώτιση και την αφύπνιση.

Όλοι όσοι νιώσατε το ‘κάλεσμα’ στην αφύπνιση και βρίσκεστε στον δρόμο της αυτογνωσίας να είστε βέβαιοι πως αυτή η τεχνική θα σας οδηγήσει εκεί γρήγορα, εύκολα, με ασφάλεια και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στην διαίσθηση σας.

Ποιος μπορεί να διδαχθεί

Οποιοσδήποτε βρίσκεται στον δρόμο της πνευματικής αναζήτησης και αυτοβελτίωσης μπορεί να διδαχθεί το ThetaHealing®.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εργαστεί επαγγελματικά στον κλάδο της εναλλακτικής ως θεραπευτής της τεχνικής ThetaHealing® παρακολουθώντας τα σεμινάρια της τεχνικής στην σχολή μας και αναζητώντας τα σεμινάρια των Δασκάλων της ή της ίδιας της Vianna Stibal, η οποία από το 2015 έρχεται και στην Αθήνα. Δείτε παρακάτω στο Link το πρόγραμμα της ανα έτος http://www.thetahealing.com/vianna-stibal-class-schedule.html

Τι προσφέρει το ThetaHealing®

Η μέθοδος ThetaHealing® είναι αποτελεσματικό εργαλείο προσωπικής ανάπτυξης (βοηθώντας τον εαυτό του και τα μέλη της οικογένειας του, φίλου κλπ.), αυτοθεραπείας (από πάσης φύσης ασθένειες).

Θα μπορείτε εύκολα και γρήγορα να μάθετε να ‘σκάβετε’ το υποσυνείδητο σας και να βρίσκετε τις θεμελιακές πεποιηθήσεις που σας δημιουργούν μπλοκαρίσματα, φοβίες, στρες, άγχος, αποτυχίες, δυσλειτουργίες στην καθημερινότητα σας, σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο και να τις αλλάζετε στην στιγμή.

Η αλλαγή είναι τόσο φανερή που αμέσως νιώθετε το αίσθημα της γαλήνης, της ηρεμίας και παρατηρείτε τις αλλαγές στην καθημερινότητα σας μέσα από το περιβάλλον σας.

 ThetaHealing Institute of Knowledge

ThetaHealing Institute of Knowledge

Το ThetaHealing® δεν αντικαθιστά την ιατρική φροντίδα, αλλά μπορεί να συνεργαστεί άριστα με αυτήν.

ThetaHealing® Εκπαιδεύσεις, Διάρκεια και Κόστος

ΕκπαίδευσηΔιάρκεια ΕκπαίδευσηςΚόστος
Βασικό (Basic)3 Διαδοχικές Ημέρες300 € + προκαταβολή
Προχωρημένο (Advanced)3 Διαδοχικές Ημέρες300 € + προκαταβολή
Υλοποίηση & Αφθονία (Manifesting & Ab.)2 Διαδοχικές Ημέρες300 € + προκαταβολή
Διαισθητική Ανατομία (Intuitive Anatomy )3 Διαδοχικές Εβδομάδες1450 € + προκαταβολή
Ασθένεια & Διαταραχή (Disease & Disord.)2 Διαδοχικές Εβδομάδες1000 € + προκαταβολή
Παγκόσμιες Σχέσεις (World Relations)5 Διαδοχικές Ημέρες600 € + προκαταβολή
DNA 3 (DNA 3)5 Διαδοχικές Ημέρες800 € + προκαταβολή
Παιδιά Rainbow (Rainbow Children)16 Ενότητες600 € Ενήλικες 240 € Παιδιά + προκαταβολή
Ημέρα Συντροφικές Ψυχές (Soul Mate Day)1 Ημέρα115 € + προκαταβολή
Συντροφικές Ψυχές (Soul Mate Practition)2 Διαδοχικές Ημέρες220 € + προκαταβολή
Παιχνίδι της Ζωής (Game of Life)3 Διαδοχικές Ημέρες440 € + προκαταβολή
Ζώα (Animal)2 Ημέρες300 € + προκαταβολή
Φυτά (Plant)1 Ημέρα150 € + προκαταβολή
Ρυθμός (Rhythm)0,5 Ημέρα100 € + προκαταβολή

Νέος Κύκλος Σεμιναρίων 2018

ΗμέραΏραΕπίπεδο / Θέμα
Σάββατο 01/09/201810:00 – 18:00Basic Dna
Κυριακή 02/09/201810:00 – 18:00Basic Dna
Δευτέρα 03/09/201810:00 – 18:00Basic DNA

Επεξηγήσεις για τα επίπεδα / την θεματολογία των σεμιναρίων

Στο βασικό επίπεδο εκπαιδεύεστε και μαθαίνετε:

 • Την τεχνική διαλογισμού του ThetaHealing®,όπου εισέρχεστε στο έβδομο επίπεδο της ύπαρξης.Στο επίπεδο της ενέργειας της καθαρής αγάπης και του Φωτός-quarks
 • Την δύναμη των λέξεων, των σκέψεων και των σκεπτομορφών και πώς αυτά έχουν επίδραση και επιδρούν πάνω σας και σας επηρεάζουν ρίχνοντας από την διάθεση σας μέχρι και όλο το αμυντικό- ανοσοποιητικό σας σύστημα
 • Την δύναμη της παρατήρησης και του οραματισμού για να ΣυνΔημιουργησετε ολα όσα πραγματικά και ουσιαστικά επιθυμείτε
 • Την τεχνική της υλοποίησης και να υλοποιείτε όλα όσα θέλετε να δημιουργήστε στην καθημερινότητα σας και επιθυμείτε και τους τρόπους να το κάνετε πράξη
 • Να αναπτύξετε τις διαισθητικές σας ικανότητες και να ανοίξετε τα διαισθητικά σας κέντρα
 • Να βρίσκετε με την πολύ γρήγορη και αποτελεσματική τεχνική ‘σκαψίματος’ του υποσυνειδήτου σας όλες τις θεμελιακές πεποιθήσεις που χρόνια σας μπλοκάρουν και σαμποτάρουν την καθημερινότητα σας δημιουργώντας στρες και ασθένειες
 • Να επικοινωνείτε με φύλακες Αγγέλους και πνευματικούς οδηγούς
 • Να απελευθερώνετε πρόσγεια και έκπτωτα πνεύματα και να τα στέλνετε στο Φως του Δημιουργού
 • Να αποδεσμεύεστε από ψυχικές επιθέσεις ψυχικά άγκιστρα που σας αποστραγγίζουν ενεργειακά, κάνοντας ενεργειακές αποκοπές
 • Να κάνετε διαισθητικές αναγνώσεις σε σας και στους αγαπημένους σας βλέποντας ξεκάθαρα μέσα στο σώμα (υλικό -αιθέρικο κλπ)
 • Να κάνετε γονιδιακή αντικατάσταση όσο αφορά τον γενετικό υλικό

Ακόμα μαθαίνετε για τη δομή της ζωής σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης μας.

…και πολλά πολλά άλλα.

Για να παρακολουθήσει κάποιος το Βασικό Επίπεδο δεν απαιτείται κάποια προγενέστερη γνώση.

Η μόνη προϋπόθεση είναι να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να δέχεστε την ύπαρξη μιας Ανώτερης Συμπαντικής Δύναμης που ενώνει όλους και όλα.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρετε το εγχειρίδιο του Basic DNA,το ελληνικό βιβλίο ThetaHealing® και την απαραίτητη πιστοποίηση απο το ίδρυμα ΤΗΙΝΚ. (ThetaHealing® Institute of Knowledge).

Στο προχωρημένο επίπεδο ThetaHealing® Advanced Dna και σε συνέχεια της βασικής εκπαίδευσης (ThetaHealing® Basic Dna):

Θα απαλλαγείτε από μπλοκαρίσματα που σας εμποδίζουν να συνδεθείτε με την αρχή της δημιουργίας και αναστέλλουν τη θεραπεία. Θα κατανοήσετε βαθιά τα 7 επίπεδα της Ύπαρξης.

Θα μάθετε πώς να λύνετε όρκους, κατάρες, κάρμα, συμβόλαια, δεσμεύσεις και συμφωνίες, ανταλλαγές, αυτής ή της προηγούμενης ζωής που σας κρατάνε πίσω στη ζωή σας.

Θα μάθετε πως να δημιουργείτε συναισθήματα και γνώσεις μέσω του Δημιουργού,

Θα σας ενσταλαχθούν περίπου 1000 συναισθήματα και γνώσεις από τον εκπαιδευτή σας ώστε να σας προετοιμάσουν γρήγορα και εύκολα πλέον να συνδέεστε με τον Δημιουργό χωρίς αμφιβολίες και θα βοηθήσουν να ανακαλέσετε από το υποσυνείδητο σας ότι χρειάζεται να γνωρίζετε και να επιλύσετε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Θα μάθετε τις πανίσχυρες θεραπευτικές τεχνικές κατα την ιδρύτρια της τεχνικής Vianna Stibal  “αγάπη στο μωρό στη μήτρα” και “θεραπεύοντας την πληγωμένη ψυχή”, «το τραγούδι της καρδιάς»

Στο τέλος αυτής της εκπαίδευσης, θα γνωρίζετε πώς να εφαρμόζετε τις τεχνικές του προχωρημένου επίπεδου ThetaΗealing® Advanced Dna στον εαυτό σας και στους άλλους.

Αναλυτικότερα θα μάθετε:

 • Πώς να απελευθερώνετε συναισθήματα, φόβους και θεμελιώδεις πεποιηθήσεις που δεν σας εξυπηρετούν πια στην στιγμή.
 • Πώς να ενσταλάζετε εκατοντάδες συναισθήματα και γνώσεις στην στιγμή.
 • Πώς να ζείτε απαλλαγμένοι από αρνητικά συναισθήματα.
 • Πώς να απελευθερώνετε τη δυσαρέσκεια, την απόρριψη και την ενοχή, τύψεις, θυμό, μίσος, μνησικακία, αμφιβολίες κ.α
 • Πως να ζείτε την καθημερινότητα σας χωρίς αρνητικά συναισθήματα
 • Πώς να συνδέεστε με διαφορετικά επίπεδα, μέσω του 7ου επιπέδου με ασφάλεια και χωρίς περιορισμούς των κατώτερων επιπέδων.
 • Πώς να απελευθερώνετε μνήμες και τραύματα που υπάρχουν σε υποσυνείδητο επίπεδο.
 • Πώς να στέλνετε αγάπη στο μωρό στη μήτρα και να θεραπεύετε τη πληγωμένη ψυχή.
 • Πώς να συνδέεστε και να συνομιλείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας.
 • Πώς να κάνετε κάμψη του χρόνου (επιβραδύνω, επιταχύνω τον χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες μου )
 • Πώς να εφαρμόζετε όλες τις τεχνικές σε ζώα, φυτά, αντικείμενα, σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.
 • Πώς να συνδέεστε με τους προγόνους και να επικοινωνείτε μαζί τους, μέσα από το 7ο επίπεδο.
 • Πώς να ακυρώνετε όρκους, συμβόλαια και συμφωνίες εντός των επτά επιπέδων της ύπαρξης και πολλά πολλά άλλα που θα σας προετοιμάσουν για το επόμενο σεμινάριο αυτό του dna 3.

Προαπαιτούμενα: ThetaHealing® Basic Dna

Στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρετε το εγχειρίδιο του advanced DNA,το ελληνικό βιβλίο advanced ThetaHealing® και την απαραίτητη πιστοποίηση απο το ίδρυμα ΤΗΙΝΚ. (think ΤhetaΗealing® institute of knowledge).

Σε αυτήν τη διήμερη εκπαίδευση, θα ανακαλύψετε πώς να υλοποιείτε άμεσα αφθονία και χρήματα, μέσω της τεχνικής του ThetaHealing®.
συνδυάζοντας τα εργαλεία και τις τεχνικές του Βασικού επιπέδου και του Προχωρημένου επιπέδου, θα απομακρύνετε τους φόβους, τη δυσαρέσκεια και την αμφιβολία, επιτρέποντας στα χρήματα και την αφθονία να ρέουν στη ζωή σας με ευκολία και σοφία.

Θα μάθετε γιατί δεν δουλεύει για όλους ο νόμος της έλξης και θα μάθετε να κάνετε φίλο και σύμμαχο αυτόν τον πανίσχυρο συμπαντικό νόμο.

Στις 2 μέρες του σεμιναρίου θα μάθετε:
Πώς να υλοποιείτε με επιτυχία από τα κύματα Theta.
Πώς οι αρνητικές βασικές,γενετικές, ιστορικές συλλογικές, πεποιθήσεις μπλοκάρουν την αφθονία σας καθώς και όρκους ή κατάρες κλπ
Πως να γίνετε παρατηρητές των σκέψεων και του λόγου σας (παρατηρήστε πως μιλάτε για την αφθονία σας , αν συνεχώς εστιάζετε στην έλλειψη της τότε συνεχώς θα την δημιουργείτε.
Πώς το σπίτι και ο χώρος της δουλειάς σας, επηρεάζουν την αφθονία σας.
Τον χρυσό κανόνα της αφθονίας 1/10
Πώς να δημιουργείτε το μέλλον σας από το 7ο επίπεδο της Ύπαρξης.
Πώς να ευλογείτε τα χρήματα.
Πώς να ξεμπλοκάρετε και να ενεργοποιήσετε την αφθονία.
Πώς να εργάζεστε με τους συμπαντικούς νόμους, όπως τον νόμο της Έλξης, τον νόμο του Κάρμα, τον νόμο του Μαγνητισμού και τον νόμο της Ευημερίας.
Πώς να αλλάζετε το μέλλον και να συνεργάζεστε με τη θεία συγχρονικότητα σας ‘ωστε με ευκολία και χάρη και συγχρονικότητες να υλοποιείται την ζωή που ονειρεύεστε
Πως να μάθετε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά και ότι δεν είναι εγωϊστικό να θέλετε (ακριβώς όπως τα μικρά παιδιά, θέλω , θέλω , θέλω…)
Λίστα με εκατοντάδες περιοριστικές πεποιθήσεις, για να τις αφαιρέσετε και να δημιουργήσετε αφθονία.
Υλοποιήσεις και ενσταλάξεις αφθονίας.
Ασκήσεις για να αφαιρέσετε τα μπλοκαρίσματα σας

Το σεμινάριο είναι βιωματικό

Προαπαιτούμενα: Βασική και Προχωρημένη εκπαίδευση ThetaHealing®

Στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρετε το εγχειρίδιο του manifestation and abundance και την απαραίτητη πιστοποίηση απο το ίδρυμα ΤΗΙΝΚ, καθώς επίσης και τον διαλογισμό της υλοποίησης από την Vianna Stibal

Ηλεκτρονική δήλωση εγγραφής