ThetaHealingⓇ Basic | Σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη | 01-02-03 Σεπτεμβρίου 2018

Νέος Κύκλος σεμιναρίων στην τεχνική διαλογισμού ThetaHealingⓇ στο Somanous Studio με την Αναστασία Κουτσουρά – Certified ThetaHealingⓇ Instructor.

Λίγα λόγια για το ThetaHealingⓇ.

To ThetaHealingⓇ είναι μια τεχνική διαλογισμού που αποδεδειγμένα μέσω μετρήσεων φέρνει τον εγκέφαλο μας πολύ εύκολα και γρήγορα σε (2-3 λεπτά) στις εγκεφαλικές συχνότητες «Θήτα», δηλαδή στους 4-7κύκλους / δευτερόλεπτο.
Με αυτόν τον τρόπο συνδεόμαστε με τον Δημιουργό όλων όσων υπάρχουν, ή αλλιώς την Πηγή. Με βάση την κβαντική φυσική αναφερόμαστε στα λεγόμενα quark, strings. Ακόμη πιο κβαντικά, στην ενέργεια του ίδιου του Δημιουργού των Πάντων.

Τα κύματα Θήτα είναι η κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης. Σε αυτή την κατάσταση μπορούμε να έχουμε εύκολη, ασφαλή και γρήγορη πρόσβαση στο υποσυνείδητο μας και να αναπτύξουμε τις διαισθητικές μας ικανότητες.

Δεν αναφέρεται σε καμία θρησκεία. Η Ιδρύτρια της τεχνικής Vianna Stibal εδώ και 20 χρόνια, αφότου αυτοθεραπεύτηκε η ίδια από ανίατη ασθένεια, έχει θεραπεύσει χιλιάδες ανθρώπους. Aντίστοιχα, εκπαιδεύει ανά τον κόσμο εκατομμύρια ανθρώπους στην τεχνική ThetaHealingⓇ. Το όραμά της είναι όλη η Γη να αφυπνιστεί πολύ πιο γρήγορα, ο άνθρωπος να εξελιχθεί στο ύψιστο δυναμικό και να μάθει να ζει χωρίς φόβο, μέσα στην αγάπη και σε σύνδεση με την πηγή του, τον ίδιο τον Δημιουργό μας, την ίδια την Δημιουργία! 

Το ThetaHealingⓇ είναι ο σύντομος δρόμος προς την φώτιση και την αφύπνιση.

Όλοι όσοι νιώσατε το «κάλεσμα» στην αφύπνιση και βρίσκεστε στον δρόμο της αυτογνωσίας, να είστε βέβαιοι πως αυτή η τεχνική θα σας οδηγήσει εκεί γρήγορα, εύκολα, με ασφάλεια και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στην διαίσθηση σας.

Στο Βασικό Επίπεδο (ThetaHealingⓇ Basic) εκπαιδεύεστε και μαθαίνετε:

 • Την τεχνική διαλογισμού του ThetaHealingⓇ, όπου εισέρχεστε στο έβδομο επίπεδο της ύπαρξης. Στο επίπεδο της ενέργειας της καθαρής αγάπης και του Φωτός – Quarks. 
 • Την δύναμη των λέξεων, των σκέψεων και των σκεπτομορφών και πώς αυτά έχουν επίδραση και επιδρούν πάνω σας και σας επηρεάζουν ρίχνοντας από την διάθεση σας μέχρι και όλο το αμυντικό – ανοσοποιητικό σας σύστημα.
 • Την δύναμη της παρατήρησης και του οραματισμού για να ΣυνΔημιουργησετε ολα όσα πραγματικά και ουσιαστικά επιθυμείτε. 
 • Την τεχνική της υλοποίησης και να υλοποιείτε όλα όσα θέλετε να δημιουργήστε στην καθημερινότητα σας και επιθυμείτε και τους τρόπους να το κάνετε πράξη.
 • Να αναπτύξετε τις διαισθητικές σας ικανότητες και να ανοίξετε τα διαισθητικά σας κέντρα.
 • Να βρίσκετε με την πολύ γρήγορη και αποτελεσματική τεχνική ‘σκαψίματος’ του υποσυνειδήτου σας όλες τις θεμελιακές πεποιθήσεις που χρόνια σας μπλοκάρουν και σαμποτάρουν την καθημερινότητα σας δημιουργώντας στρες και ασθένειες.
 • Να επικοινωνείτε με φύλακες Αγγέλους και πνευματικούς οδηγούς.
 • Να απελευθερώνετε πρόσγεια και έκπτωτα πνεύματα και να τα στέλνετε στο Φως του Δημιουργού.
 • Να αποδεσμεύεστε από ψυχικές επιθέσεις ψυχικά άγκιστρα που σας αποστραγγίζουν ενεργειακά, κάνοντας ενεργειακές αποκοπές. 
 • Να κάνετε διαισθητικές αναγνώσεις σε σας και στους αγαπημένους σας βλέποντας ξεκάθαρα μέσα στο σώμα (υλικό -αιθέρικο κλπ).
 • Να κάνετε γονιδιακή αντικατάσταση όσο αφορά τον γενετικό υλικό 
 • Ακόμα μαθαίνετε για τη δομή της ζωής σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης μας.
 • και πολλά πολλά άλλα.

Για να παρακολουθήσει κάποιος το Βασικό Επίπεδο δεν απαιτείται καμιά προγενέστερη γνώση.

Η μόνη προϋπόθεση είναι να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να δέχεστε την ύπαρξη μιας Ανώτερης Συμπαντικής Δύναμης που ενώνει όλους και όλα.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρετε το εγχειρίδιο του Basic DNA, το ελληνικό βιβλίο ThetaHealingⓇ και την απαραίτητη πιστοποίηση απο το ίδρυμα ΤΗΙΝΚ (Thetahealing Institute of Knowledge).
Μάθετε Περισσότερα για την Τεχνική αυτή μέσα από το Επίσημο Website: www.thetahealing.com

Facebook Event: Thetahealing Basic

Δηλώστε Σήμερα τη Συμμετοχή σας