You are here: Home / Manifesting 2019 | Δημιουργώντας ένα Ολόκληρο Έτος.

Δημιουργώντας το 2019 που Επιθυμώ

Η αφθονία μας εξαρτάται από τα βιώματα, τις πεποιθήσεις και συναισθήματα που βιώσαμε κατά την παιδική ηλικία.

Αλήθεια, τι πίστευαν οι γονείς σου για τα χρήματα;
Είχατε αφθονία στο σπίτι καθώς μεγάλωνες;

Κοίταξε γύρω σου. Βλέπεις κάπου την έλλειψη στη δημιουργία; Αλήθεια, αφού δε μετράς κάθε στιγμή την αναπνοή σου και δεν ανησυχείς ότι θα τελειώσει γιατί μετράς τα λεφτά / λεπτά και ανησυχείς ότι τελειώνουν;

Που πηγαίνουν; Γιατί σε άλλον και όχι σε σένα;

Αλήθεια, πως θα ένιωθες μέσα σε ένα λευκό δωμάτιο γεμάτο μόνο με χαρτονομίσματα;

Για δεύτερη συνεχή χρονιά συγκεντρωνόμαστε στο Somanous για να δημιουργήσουμε το νέο έτος σύμφωνα με όλα όσα επιθυμούμε να ζήσουμε.

Μέσα από τις τεχνικές του ThetaHealing®, Metaphysical Anatomy και Access Consciousness καθώς και την πολυετή εμπειρία σε μεθόδους διαλογισμού κι αυτοβελτίωσης απελευθερώνουμε όλα μας τα μπλοκαρίσματα και συνειδητοποιούμε τι θέλουμε τελικά να υλοποιήσουμε για να βιώσουμε την ευτυχία της Ψυχής μας μέσα από τη Θεϊκή μας Συγχρονικότητα.

Το μυστικό δεν είναι μυστικό. Είναι απλά γνώση των νόμων που κυβερνούν το σύμπαν και είναι γενετικό σας δικαίωμα να τους χρησιμοποιήσετε για να υλοποιήσετε την ζωή των ονείρων σας.

Πάμε να Δημιουργήσουμε;

Αναλυτικό Πρόγραμμα Manifesting 2019

Οι Νόμοι του Σύμπαντος που επηρεάζουν την Αφθονία στη ζωή μας: Παρουσίαση και κατανόηση βασικών νόμων του Σύμπαντος που μπορεί να ευνοήσουν ή και να μπλοκάρουν την Αφθονία μας.

ThetaHealing®, Metaphysical Anatomy και Access Consiousness Διαλογισμοί και Δηλώσεις Απελευθέρωσης εμποδίων και Συντονισμού με την κατάσταση της Ευγνωμοσύνης και της Αφθονίας μέσα μας.

Ξεκίνησε τη μέρα σου Σωστά! Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και κάθε μέρα είναι μία νέα αρχή. Χρησιμοποιώντας τεχνικές αναπνοών Kundalini και EFT (Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης) θα πάρουμε σημαντικά εργαλεία μέσω των οποίων θα είμαστε σε θέση να ξεκινάμε κάθε μέρα του 2019, καθώς και ολόκληρης της ζωής μας, σωστά και δυνατά.

Καθαρισμός και Ενεργοποίηση της Αφθονίας των Φυσικών Χώρων, μέσα από την τεχνική του ThetaHealing®: Το περιβάλλον μας αποτελεί πρωταρχικό παράγοντα στην καθημερινότητα που τελικά βιώνουμε.

The Access Consciousness Clearing Statements: Χρησιμοποιώντας την τεχνική Access Consciousness θα πάρουμε μία λίστα με δηλώσεις που καθαρίζουν το υποσυνείδητο από περιοριστικές πεποιθήσεις αναφορικά με την Αφθονία, ενώ παράλληλα δημιουργούν έναν Άφθονο τρόπο σκέψης, επομένως και ζωής.

Κλειδιά Γρήγορου Συντονισμού για κάθε Πρόκληση: Μάθε πως μπορείς να χρησιμοποιείς ισχυρές τεχνικές Αναπνοών της Kundalini και Απελευθέρωσης Συναισθημάτων EFT για να περνάς εύκολα και γρήγορα σε κατάσταση παρατήρησης, ουδετερότητας και μετατροπής του αρνητικού Νου σε Θετικό σε κάθε πρόκληση που παρουσιάζεται μέσα στη μέρα.

Δημιουργία του έτους μέσω της τεχνικής του Omraam Mikhaël Aïvanhov:

Πάρε τους μήνες ενός ολόκληρου Έτους με το μέρος σου και Δημιούργησε το 2019 όπως ακριβώς το επιθυμείς, χρησιμοποιώντας τη γνωστή μέθοδο του Omraam Mikhaël Aïvanhov.

Η καταγραφή των στόχων για το 2019:

  • Πως πρέπει να γίνεται η καταγραφή των Στόχων, ώστε τελικά να τους δούμε να γίνονται πραγματικότητα;

  • Αναπροσαρμογή των Στόχων που ήδη έχουμε καταγράψει για το 2019.

Διαλογισμός Υλοποίησης: Στο τέλος του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί Ομαδικός Διαλογισμός για την Υλοποίηση όλων των Στόχων που έχουμε θέσει.

Και δεν είναι μόνο αυτό…

Μία και μόνο ημέρα μπορεί να μας δώσει όλη την απαραίτητη γνώση. Η επιτυχία όμως κρύβεται πάντα στην υπενθύμιση και τη συντήρηση. Για αυτό σας έχουμε ετοιμάσει:

  • Facebook Group, Μόνο για τους συμμετέχοντες του Manifest 2019.

  • Μηνιαίες συναντήσεις καθόλη τη διάρκεια του 2019 για τον συντονισμό μας και τη διαρκή ενεργοποίηση όλων όσων επιθυμούμε να επιτύχουμε αυτή τη χρονιά!

Πληροφορίες Manifesting 2019

Ημερομηνία:

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

10:00 – 18:00

Τοποθεσία:

Ξενοδοχείο Νεφέλη

Σημαντική Σημείωση: Μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου το κόκκινο ημερολόγιό σου για το 2019, όπου θα καταγράψουμε και θα ενεργοποιήσουμε μαζί τους πολύτιμους στόχους σου για το Νέο Έτος!

Αξία Σεμιναρίου:

130€ / συμμετοχή

 

Εισήγηση

Αναστασία Κουτσουρά

Well Being Intuitive Coach | ThetaHealingⓇ MASTER Instructor | Metaphysical Anatomy Practitioner & Instructor | Access BarsⓇ & Body Processes Facilitator & Practitioner

Μάθε Περισσότερα

Φωτεινή Βαβίτσα

Experiential Educator|Access ConsciousnessⓇ Facilitator |ThetaHealingⓇ Practitioner

Μάθε Περισσότερα

Να θυμάσαι ότι η Αφθονία είναι η Φυσική σου Κατάσταση.

Δήλωσε Σήμερα τη Συμμετοχή σου: