You are here: Home / Access Bars® | Σεμινάριο Access Consciounsess®@Somanous by Anastasia

Πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει;

Φανταστείτε αν κάποιος μπορεί να πιέσει ένα κουμπί και να σταματήσει αυτή τη φωνή στο κεφάλι σας που σας λέει ότι δεν είστε αρκετά καλός ή ότι δεν μπορείτε να πετύχετε αυτό που ονειρεύεστε; Όλοι οι περιορισμοί που δημιουργείτε στη ζωή σας συνδέονται με τις σκέψεις, τις ιδέες, τις στάσεις σας, τις αποφάσεις και τις πεποιθήσεις σας. Ακουμπήστε ελαφρά τα σημεία των Bars και ξεκινήστε να καθαρίζετε ό,τι είναι κλειδωμένο που σας κρατά από την πίστη ότι μπορείτε να έχετε τη ζωή που πάντα νιώθατε ότι μπορείτε.
Μαθαίνοντας να λαμβάνετε είναι ένα κλειδί για να προσκαλέσετε περισσότερα από αυτά που ζητάτε στη ζωή σας. Τα Access Bars® διευκολύνουν τη διάθεσή μας να λαμβάνουμε, διαφορετικά από κάθε άλλη μορφή αυτής της πραγματικότητας.

Πληροφορίες για την τεχνική Access Bars®;

Τι είναι η τεχνική Access Bars®;

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Access Bars®, ο θεραπευτής αγγίζει ελαφρά συγκεκριμένα σημεία στο κεφάλι διαχέοντας έτσι το ηλεκτρομαγνητικό φορτίο που είναι συσσωρευμένο στο μυαλό μας από σκέψεις, συναισθήματα και πεποιθήσεις, που μας μπλοκάρουν, με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια μοτίβα στη ζωή μας ξανά και ξανά.
Η τεχνική Access Bars μας απελευθερώνει από τα όρια που έχουμε βάλει από μονοί μας στο σώμα μας και στον εαυτό μας. Είναι σαν να πατάμε το κουμπί διαγραφής στον υπολογιστή και καθαρίζουμε τον σκληρό δίσκο από τα άχρηστα αρχεία.

Το Σεμινάριο:
Η εκπαίδευση της τεχνικής Access Bars διαρκεί συνολικά 9 ώρες και είναι μονοήμερη. Η διδασκαλία γίνεται στην ελληνική γλώσσα.
Στο σεμινάριο θα μάθετε τη θεωρία. Θα μάθετε τις σωστές θέσεις των χεριών μαζί με άλλα εργαλεία από τη μέθοδο Access Consciousness.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσετε σε άλλους μια συνεδρία της τεχνικής Access Bars δύο φορές και να εφαρμόσουν και σε σας δύο συνεδρίες της τεχνικής. Θα σας δοθούν επίσης εγχειρίδια που θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να εφαρμόζετε την τεχνική.
Θα ηρεμήσετε, θα χαλαρώσετε, θα αποκτήσετε διαύγεια και τέλος θα ενδυναμωθείτε!

Τι γίνεται μετά το σεμινάριο:
Είστε πλέον πιστοποιημένος επαγγελματίας Access Bars® Practitioner και μπορείτε να εξασκήσετε την τεχνική επαγγελματικά ή να το προσθέσετε στα προσόντα σας αν είστε ήδη θεραπευτής/τρια.
Ή απλά μπορείτε να εφαρμόζετε την τεχνική στον εαυτό σας ή στην οικογένειά σας, στους φίλους και με τους συναδέλφους σας.
Πώς θα ήταν αν όλοι γύρω σας ήταν πιο ήρεμοι και χαλαροί; Τι δώρο θα αποτελούσε αυτό στον δικό σας κόσμο;

Οφέλη που θα αποκομίσετε:

Τα οφέλη είναι πολλά και συνήθως διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Εδώ παραθέτουμε μερικά από τα πιο σημαντικά
• Μείωση του άγχους
• Εξάλειψη πόνων του σώματος
• Βελτίωση της ποιότητας του ύπνου
• Βοηθά στα προβλήματα του Αυτισμού, της Διαταραχής Υπερκινητικότητας με Έλλειψη Συγκέντρωσης (ADD) και του Συνδρόμου Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ADHD)
• Επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης
•Μειώνει τον χρόνο αποκατάστασης από τραύμα, χειρουργική επέμβαση και ασθένεια και συμβάλλει στη γενικότερη βελτίωση της υγείας
• Αύξηση πνευματικής διαύγειας
• Άνθρωποι ή καταστάσεις που κάποτε νιώθατε να σας βγάζουν εκτός εαυτού και δημιουργούσαν προβλήματα στη ζωή σας, ξαφνικά δεν σας ενοχλούν πλέον
• Βαθιά χαλάρωση και αναζωογόνηση
• Θεραπεύει την κατάθλιψη

Εισηγήτρια

Αναστασία Κουτσουρά

Πιστοποιημένη Access Consciousness® Body Processes Practitioner & Facilitator

Μάθε Περισσότερα

Φωτεινή Βαβίτσα

Πιστοποιημένη Access Consciousness® Body Processes Practitioner & Facilitator

Μάθε Περισσότερα

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Ημερομηνία:

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

10:00 – 19:00

Τοποθεσία:

Somanous by Anastasia

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η κράτηση της θέσης σας.

Αξία Σεμιναρίου:

240€/ συμμετοχή

Η τιμή του σεμιναρίου (σύμφωνα με τη διεθνή τιμολογιακή πολιτική της Access Consciousness®) συμπεριλαμβάνει την πιστοποίηση και όλα τα εγχειρίδια που θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να εφαρμόζετε την τεχνική.

Όσοι επαναλαμβάνουν το σεμινάριο ή είναι έφηβοι ηλικίας κάτω των 18 ετών, καταβάλλουν τη μισή τιμή, δηλαδή 120 ευρώ

Τι είναι αυτό που μας επιτρέπει να βιώσουμε μαζί τη μαγεία των Access Consciousness Bars® στις 11 Μαΐου 2019 στο Somanous by Anastasia;

Δηλώστε σήμερα τη Συμμετοχή σας: